Menu

Fjordager fodboldskole 2018

Fodboldafdelingen arrangerer igen i år fodboldskole i uge 32,

dvs. i dagene 6. - 10. august 2018, begge dage incl.

LUKKET FOR TILMELDING TIL FODBOLDSKOLEN I 2018. KONTAKT UNGDOMSFORMAND HEINE JØRGENSEN FOR NÆRMERE OPLYSNINGER. 

Du finder kontaktoplysninger på Heine på ungdomsudvalget side 

 

 

Indhold på skolen:

Prisen for en uges fodboldskole, en fodboldtrøje, shorts og en bold, samt drikkedunk, frugt og grønt hver dag er i år 760 kr.  

Der vil også blive taget billeder af alle deltagere og grupper. Disse billeder vil blive lagt til gratis download fra vores hjemmeside i forbindelse med fodboldskolen.  

Udover alt dette vil deltagerne få en uge med masser af fodbold og fodboldhygge.

 

Fokusområdet i år vil være "Teknisk Træning for din alder", hvor deltagerne vil blive udfordret på deres fodboldtekniske niveau.

 

Hvem kan deltage?

Fodboldskolen i Fjordager er for alle drenge og piger i født i 2005 - 2010, det er primært et tilbud til fjordager-områdets børn og unge, men alle andre er også meget velkomne.

 

Trænere:

Trænere på skolen vil som i de seneste år være nogle af de trænere der i dagligdagen er trænere i fodboldafdelingen, ungseniorer, samt trænere der er trænere i andre klubber.

 

Tilmelding til fodboldskolen:

Tilmelding til skolen sker via tilmeldingsboksen i højre kolonne. Der skal betales samtidigt med tilmeldingen.

 

Omkring 1 maj. vil alle der tilmeldt til årets fodboldskole få en mail omkring bestilling af tøj, herunder hvilke størrelser den enkelte ønsker.

Har du spørgsmål eller andet omkring årets fodboldskole, kan du kontakte ungdomsudvalget på mailen ungdomsudvalg@fjordagerfodbold.dk.

Ungdomsudvalget