Menu

Fjordager fodboldskole

Fodboldafdelingen arrangerer igen i år fodboldskole i uge 32, dvs. i dagene 7. - 11. august 2017, begge dage incl. 

TILMELDINGSFRIST TIL FODBOLDSKOLEN ER SLUT - KONTAKT HEINE JØRGENSEN HVIS DU VIL HØRE OM DET ER MULIGT AT KOMME MED

 

Indhold på skolen:

Prisen for en uges fodboldskole, en fodboldtrøje, shorts og en bold, samt drikkedunk, frugt og grønt hver dag er igen i år 750 kr.  

Der vil også blive taget billeder af alle deltagere og grupper. Disse billeder vil blive lagt til gratis download fra vores hjemmeside i forbindelse med fodboldskolen.  

Udover alt dette vil deltagerne få en uge med masser af fodbold og fodboldhygge. Fokusområdet i år vil være "Teknisk Træning for din alder", hvor deltagerne vil blive udfordret på deres fodboldtekniske niveau.

Hvem kan deltage?

Fodboldskolen i Fjordager er for alle drenge og piger i født i 2004 - 2009, det er primært et tilbud til fjordager-områdets børn og unge, men alle andre er også meget velkomne.

Trænere:

Trænere på skolen vil som i de seneste år være nogle af de trænere der i dagligdagen er trænere i fodboldafdelingen, ungseniorer, samt trænere der er trænere i andre klubber.

Tilmelding til fodboldskolen:

Tilmelding til skolen sker på nedenstående knap. Du skal have dankort klar for, at tilmelde og betale.

Har du ikke mulighed for, at betale med dankort kan du kontakte os på mailen fodboldskole@fjordagerfodbold.dk, så tager vi kontakt til dig omkring det praktiske. 

Har du spørgsmål eller andet omkring årets fodboldskole, kan du kontakte ungdomsudvalget på mailen ungdomsudvalg@fjordagerfodbold.dk.

Ungdomsudvalget

Fodboldskolesponsorer

Seneste nyheder

 • Aktivitetsnyt
  Grupperbilleder fra fodboldskolen
 • Aktivitetsnyt
  Fotodag på fodboldskolen
 • Aktivitetsnyt
  Fodboldskolen er i gang
 • Aktivitetsnyt
  Fodboldskole - Information til deltagerne

Nyt fra DBU