Menu

Møllekroen er ny hovedsponsor i Fjordager If Fodbold

image Søren og Helle fra Møllekroen, samt fodboldformand Tony Hamilton
webmaster
28. marts 2018 kl. 15:47
5-årig aftale indgået med ny hovedsponor

Det er med stor glæde og stolthed, vi kan offentliggøre, at Møllekroen bliver ny hovedsponsor i Fjordager If Fodbold. Møllekroen har indgået et 5-årigt hovedsponsorat, som er klubbens største nogensinde. 

 

Søren og Helle Grønning, der ejer Møllekroen, har valgt at indgå sponsoratet med Fjordager If Fodbold af flere årsager.

 

Vores virksomhed kører rigtig fornuftig, og vi er så heldige at have en høj kendskabsgrad i markedet. Derfor har vi revideret vores sponsorstrategi, hvorved vi blandt andet har valgt at annoncere mindre. I stedet ønsker vi at bruge vores markedsføringskroner på sponsorater, hvor vi har hjertet med og samtidig kan være med til at gøre en forskel, siger Søren Grønning.

 

Fjordager If Fodbold er vigtig for lokalområdet, der gøres et kæmpestort arbejde for børn og unge, og der er fortsat potentiale for sportslig udvikling på både ungdoms- og seniorsiden. Det vil vi gerne bidrage til, siger Søren Grønning og fortsætter; Samtidig får vi en god eksponering, og det passer fint med, at vi vil gerne vise, at vi er en del af lokalområdet.

 

Personligt kender parret klubben ganske godt, idet deres 3 børn alle har spillet fodbold i Fjordager If Fodbold og de 2 af dem gør det stadig, og der er gennem årene brugt mange timer på lægterne for at støtte diverse hold under kampe.

 

Formand Tony Hamilton er både glad og stolt af aftalen med Møllekroen. Det er fantastisk for Fjordager If Fodbold at Møllekroen har valgt at indgå så stort et sponsorat med klubben over hele 5 år. Sponsoratet med Møllekroen vil virkelig komme medlemmerne til gode, da vi får et langt større råderum til at forbedre vores fodboldtilbud, herunder opgradering af vores faciliteter, træneruddannelser, træningsredskaber og det sociale fællesskab. Møllekroen er en virksomhed, som har udviklet sig fantastisk gennem årene, og i Helle og Søren Grønning har vi fået en samarbejdspartner på sponsorsiden som matcher klubben perfekt.

 

Vi ønsker vedvarende at udvikle klubben og styrke både det sociale fællesskab og den sportslige side. Derfor er det en stor glæde, at Møllekroen har valgt at indgå samarbejde med os, da sponsoraftalen giver os et godt rygstød for den fremtidige satsning siger Tony Hamilton. Møllekroen bliver meget synlig i klubben med blandt logo på nye kampsæt i alle årgange og bandereklamer. Vi sætter større fokus på vores sponsorarbejde i 2018, og vi føler, at aftalen med Møllekroen er en blåstempling af klubben, og aftalen giver os forhåbentligt et godt fundament for at tiltrække yderligere sponsorater til klubben, slutter Tony Hamilton.

Om Møllekroen:

Søren og Helle Grønning har mere end 26 års faglig erfaring – og har i de sidste 18 år drevet Møllekroen med stor succes, både med Diner Transportable og fester i deres smukke lokaler. 

 

De siger:

I vores kreative køkken er målsætningen at lave mad af høj kvalitet hver eneste dag. Vi bruger tid på at tilberede maden, alt bliver lavet fra bunden af – og vi bruger altid de bedste råvarer. Vi går aldrig på kompromis med noget – for kvalitet er vores største prioritet.

Få maden leveret.

Vi leverer lækkert tilberedt mad ud af huset af friske råvarer til enhver tænkelig begivenhed, familiefester, receptioner eller forretningsarrangementer, og har De specielle ønsker, er vi behjælpelig med at opfylde dem. Vore buffeter er flot anrettet – lige klar til bordet.


Firmareceptioner – Fødselsdage – Jubilæer.

Vi arrangerer alt vedrørende receptioner i Deres egne lokaler. Vi har mange års erfaring i at sørge for den detaljerede planlægning, der skal til for at gøre Deres arrangement til en succes, man med glæde og begejstring vil mindes. Vi kan stå for borddækning, blomsterarrangement, den kulinariske oplevelse med spændende retter. Vi kan være til stede og sørge for at fadene er fyldte og lækkert anrettede under festen. Vi sørger også gerne for afrydning. Ring venligst og forhør eller aftal et tidspunkt for besøg. Vi er behjælpelige med at sammensætte menuen efter Deres ønske.

 

Hold festen hos os.
Vores dejlige selskabslokaler med plads fra 15-200 personer, er en ideel ramme om enhver fest, med en hyggelig og afslappet atmosfære, i en dæmpet belysning efter Deres smag. De er altid velkommen til en fremvisning af festlokalerne. Menuerne er blot forslag, vi opfylder naturligvis gerne specielle ønsker og hjælper med at sammensætte menuen eller giver gode råd og vejledning, hvis De ønsker det

Vi gælder os til at høre fra jer.

Festlig gensyn Helle og Søren

Telefon 65 93 87 07 eller admin@moellekroen.dk

Besøg Møllekroens hjemmesiden og se mere til alle mulighederne