Menu

Stor sejr i Serie 1, spændende 10 dage venter

image
webmaster
29. april 2018 kl. 20:30
Pokalkamp allerede på tirsdag

Hele 6-0 ved pause, det var resultatet efter en fantastisk flot 1. halvleg i dagens dyst mod FC Avrasya på deres hjemmebane ved Risingskolen.
Og med endnu mere tur i den kunne der godt havde stået 8-0 eller 9-0 ved pausen.

Men som så ofte får, så kunne vi ikke helt fortsætte det flotte spil fra 1. halvleg, og måtte se os slået i 2. halvleg med 3-2. FC Avrasya fik nogle alt for lette må, bla. direkte på frispark og et skud fra distancen hvor vores spillere stod og sov!

Men et godt resultat med en samlet sejr på 8-3. Eneste malurt i bægeret var, at både vores topscorer Lasse Bramvel og Anders "Puyol" Hansen måtte forlade kampen med skader der gør dem tvivlsomme i den kommende vigtige kampe.

Fyens Stiftstidende skriver følgende om kampen

Vores målscorere i kampen var:

 


Lasse Bramvel 2 mål (nu ialt 28 mål i sæsonen)


Jesper "Jeller" Rasmussen (9 mål i sæsonen)


Shane O'Doherty (2 mål i sæsonen)


Kasper Jensen (4 mål i sæsonen)


Anders "Puyol" Hansen (Første mål i år!)


Jean "Junior" Gakuru (Første mål i år!)


Rasmus "Ralle" Madsen (13 mål i sæsonen)

 

Så efter et par nederlag var det rart igen, at få alle 3 points med hjem. Især når der venter en spændende periode, med to topkampe i rækken.

 

UCL FC er en klub stiftet i 2014 af elever på University College Lillebælt, læs mere på deres facebook side

Men inden topkampene skal vi lige videre i pokalturnering, hvor UCL FC venter i en udekamp der afvikles på Kroggårskolens bane kl. 17.15 tirsdag aften.
Så skal I ikke ud med fanerne, så læg vejen forbi og støt holdet, der med garanti har mange spændende nye spillere med i truppen i forhold til dagens kamp mod Avrasya, idet det må tænkes, at cheftræner Michael Bjørn Nielsen vælger at spare nogle af de rutinerede spillere og give mere spilletid til nogle af de unge spillere.

 

Når kampen mod UCL FC forhåbentligt er vundet, så venter to spændende topkampe, første kamp er fredag hjemme mod Bogense. Kampen starter kl. 18.45
Bogense ligger nr. 2 i rækken med 48 points mod vores 43. Se stillingen i rækken her

 

Se masser af statistik her