Menu

Shane spiller kamp nr. 100

webmaster
28. maj 2018 kl. 14:55
Tarup-Paarup venter tirsdag aften kl. 18.45 på Fjordager stadion

Tirsdag aften møder 1. herre Tarup-Paarup i serie 1. Efter en weekend, hvor det blev til en af de lette 3-0 sejre, idet KRFK havde trukket sig, bliver det anderledes alvor igen.

Det har nemlig været en weekend hvor alle vores nærmeste 3 konkurrenter satte points til, idet Glamsbjerg og Allesø spillede 1-1, mens Bogense blev besejret 2-1 af Aarup, der har det med at tage points fra topholdene. Det må de godt blive ved med, da de tirsdag aften får besøg af Glamsbjerg.

Men det hjælper lige lidt, at de øvrige tophold sætter points til, hvis ikke vi vinder de resterende 4 aktive kampe (mangler også at møde Strib der har trukket sig, så her er endnu en 3-0 sejr på plads), så kom og støt holdet.

 

Og benyt samtidigt muligheden for, at være med til at hylde Shane O'Dohtery der i en alder af 29 år spiller turnierngskamp nr. 100 på førsteholdet. Han debuterede helt tilbage i 2011, men har været lidt on and off i klubben i en seniorkarriere der indtil videre har budt på kampe for B1913, FC Fyn, OKS, Fjordager, B67, Årslev og OB. I denne vinter har han dog bragt sig i topform, og hvor han tidligere være mest offensiv spiller, er han nu en moderne vingback, det tager mange ture op og ned at den ene sidelinie.
Som ungdomsspiller repræsenterede han Dalum, B1913 og OB.

Vi håber på en god jubilæumskamp for Shane.