Menu

1 hjemmekamp i foråret flyttet til B1909s kunstofsbane

image Lægge ud med B1913s 2. hold
webmaster
04. april 2018 kl. 16:18
Banerne i Seden er for våde

Fredagens forårdebut på hjemmebanen, bliver desværre ikke på vores egen bane i Seden. På samme måde som da forårets første kamp på udebane mod Bolbro blev flyttet til kunststofsbanen i Sanderum, er vi desværre nødsaget til at spille kampen mod B1913 på kunstofsbanen hos vores naboer B1909.

Kampstart er stadigt kl. 18.30.

 

Kom og støt spillere og trænerne, og hjælp dem til at følge op på den flotte start mod Bolbro.

 

Kampen er en af de kampe i foråret der skal vindes. Vi er rent faktisk ubesejrede på hjemmebanen i år, og vi håber at denne nye hjemmebane også kan give de ønskede 3 points.

 

Se den aktuelle stilling i Herre serie 1, pulje 2 her

Først kamp mod Bolbro gav iøvrigt debut til både Jean Gakuyu (er kommet til fra B1909) og Mikkel Bremer Mortensen, der altid har spillet i FIF. Der var en del påskeafbud til kampen, spændende at se om der bliver genvalg til dem begge, og hvordan trænerne har valgt at stille op denne gang. En anden ny spiller der forventes at være med i fredagens kamp er Martin Mortensen der er vendt tilbage til os i Fjordager. Martin spillede i årene 2008-2010 55 kampe for vores førstehold, og har siden da været omkring en del fynske divisionsklubber, herunder vores naboer Marienlyst hvor han sidst har spillet på deres 2. divisionshold. 

Vi byder Martin tilbage

 Et billede fra 2010