Menu

Ny inspektør i fodboldafdelingen

image Claus Eisner
webmaster
27. oktober 2017 kl. 18:20
Skifte på inspektørposten

Vores klubhusinspektør Ulrik Larsen har valgt at sige sit job op gældende her fra udgangen af oktober måned. Ulrik er dog allerede stoppet idet han afvikler ferie resten af måneden. 

VI har i Fjordager IF allerede fundet en ny inspektør, idet Claus Eisner er startet i jobbet d. 1. oktober. Claus er god bekendt af afdelingen og de mange der har deres jævnlige gang i klubben. Han er far til et par af vores medlemmer Louie på u14 årgangen og Mikkel som er ungsenior. Claus er pt også træner på u15/14 årgangene og var en overgang træner for et af vores seniorhold.
Claus er håndværksmæssig uddannet og vil stå for den daglige rengøring i bygninger, vedligeholdelse af disse, samt klargøring af baner og udstyr. Ligeledes står Claus for pasning af foreningens øvrige områder ved FIF hytten, Tennisbaner og ved Fjordagerscenen.
Henrik Rasmussen fortsætter desuden i det fleksjob som medhjælper og vil assistere Claus i arbejdet.
Fodboldbestyrelsen takker Ulrik for hans mangeårige virke og byder samtidigt Claus velkommen. 
Da såvel senior som ungdoms- og børnehold mere eller mindre er ved at lukke udesæsonen ned, har vi i bestyrelsen besluttet at den officielle præsentationen af Claus sker ved de enkelte holds opstart efter nytår. 
Fodboldbestyrelsen.